Impact Ander Hout

Wij leveren een bijdrage aan een duurzamere wereld en bieden mensen perspectief. Op deze twee elementen leveren een positieve impact.

Duurzamere wereld

Wij gebruiken voornamelijk sloophout als grondstof voor onze eindproducten. Dit hout is afkomstig uit verschillende sloop/renovatie werkzaamheden in regio Zuid-Holland. Onze samenwerking met Molenaar Service is hier essentieel in. Zij demonteren het kwalitatief goede uit vakkundig zodat het hout voor ons bruikbaar blijft.

Mensen perspectief bieden

Wij nemen mensen aan die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De collega’s hebben om verscheidende redenen niet de aansluiting kunnen vinden bij de reguliere arbeidsmarkt en hebben iets meer ruimte, tijd en aandacht nodig om deze aansluiting te vinden. Dat kan bij ons! Met onze vier stappen opleidingsplan leiden wij mensen op om een volwaardige aansluiting te vinden bij de arbeidsmarkt.

Kom eens langs!

Op zoek naar een uniek meubel of benieuwd wie er allemaal bij ons werkt? Wij vertellen het je allemaal graag en we leiden je graag rond in onze houtwerkplaats in Den Hoorn! Elke zaterdag zijn wij geopend van 09:00 uur tot en met 15:00 uur. Op andere dagen is het mogelijk om op afspraak langs te komen.

Lotsweg 10 in Den Hoorn. Meer info? 06 83 12 87 51