Daadkracht Fysiotherapie

Onze samenwerking met Daadkracht Fysiotherapie:
Met onze wandpanelen op maat konden wij de achterwand in de wachtruimte aankleden. Deze wandpanelen zijn gemaakt van oud dakbeschot en geven door hun geleefde uiterlijk extra warmte en karakter aan de ruimte. Door de openingen tussen de latten krijgen de geluidsgolven meer weerstand en verbeterd de akoestiek in de ruimte.
In overleg met Fysiotherapie Daadkracht hebben we hier gekozen voor wandpanelen die bestaan uit;

- Zwarte achterplaat

- Latten 3,5 cm breed

- Spatiëring 1,5 cm breed

- Latten recht verwerkt


De foto’s geven een gedetailleerde indruk van de wandpanelen. Op deze manier krijg je een beeld van de kwaliteit en stijl van ons werk. Doordat wij alles op maat maken kunnen wij ook de eigen wensen doorvoeren. Het is mogelijk om de achterplaat een andere kleur te geven, de breedte van de latten en spatiëring aan te passen en de latten hoeven niet allemaal recht geplaatst worden. 
Neem contact met ons op:
Ben je geïnteresseerd in onze meubels of zijn er vragen over onze producten en diensten, kan er contact opgenomen worden via onze contactpagina. 

Kom eens langs!

Op zoek naar een uniek meubel of benieuwd wie er allemaal bij ons werkt? Wij vertellen het je allemaal graag en we leiden je graag rond in onze houtwerkplaats in Den Hoorn! Van maandag tot en met vrijdag zijn wij aan het produceren dus alleen op afspraak geopend. Op zaterdag 9 december – 6 januari – 10 februari zijn wij geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Lotsweg 10 in Den Hoorn. Meer info? 06 83 12 87 51