Vergadertafel Deltares

Onze samenwerking met Deltares:

Het kennisinstituut op het gebied van water en grond; Deltares had na een grote verbouwing van hun gebouw behoefte aan een unieke vergadertafel, speciaal op maat gemaakt.

Tijdens de persoonlijke kennismaking hebben wij de wensen en behoeften van de eindgebruikers in kaart gebracht. De tafel moest passen qua uiterlijk bij de ruimte, ruim genoeg zijn voor 10 personen, het moest mogelijk zijn om tijdens een overleg iedereen aan te kijken en er moesten elektriciteitspunten in de tafel komen om apparaten op te kunnen laden.

Wij hebben uiteindelijk een unieke vergadertafel gemaakt:


- De vergadertafel is 420 centimeter lang
- Houten matzwarte onderstel
- Op 2 plekken kunnen elektrische apparaten opgeladen worden
- Tonvormige vergadertafel
- Opgebouwd uit Merbau hout dat afkomstig is uit een verzorgingshuis in Loosduinen (Den Haag)

De foto’s geven een gedetailleerde indruk van de vergadertafel. Op deze manier krijg je een beeld van de kwaliteit en stijl van ons werk. 

Neem contact met ons op:

Ben je geïnteresseerd in onze meubels of zijn er vragen over onze producten en diensten, kan er contact opgenomen worden via onze contactpagina. 

Kom eens langs!

Op zoek naar een uniek meubel of benieuwd wie er allemaal bij ons werkt? Wij vertellen het je allemaal graag en we leiden je graag rond in onze houtwerkplaats in Den Hoorn! Van maandag tot en met vrijdag zijn wij aan het produceren dus alleen op afspraak geopend. Op zaterdag 9 december – 6 januari – 10 februari zijn wij geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Lotsweg 10 in Den Hoorn. Meer info? 06 83 12 87 51